C4tK Boek SỐNG - Care4thekids

Ga naar de inhoud

C4tK Boek SỐNG

Fondsenwerving

 Te koop:

Sống
Kinderen in Vietnam, leven met toekomstperspectief


Sống! laat Vietnamese kinderen zien in hun dagelijkse leefomgeving

Door middel van prachtige foto's van fotografe Ineke Vernimmen, ontroerende bijschrijften en een openhartig interview met Henriëtte Dijkstra, oprichtster van Stichting Care4theKids, maakt u kennis met een wereld waar we maar weinig van weten. Care4theKids wil van betekenis kunnen zijn voor kansarme kinderen in Zuidoost Azië. Met dit boek wordt het leven van deze kinderen onder de aandacht gebracht.


Het boek is naar idee van Ineke Vernimmen gemaakt en geheel gesponsord door verschillende bedrijven. Hierdoor gaat de gehele opbrengst naar het doel waar Care4theKids voor staat; een onderwijsrijk en gezonder leven creëren voor kansarme kinderen, met uitzicht op een zelfstandige toekomst!


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor een impressie van het boek en het bestelformulier, zie hieronder.

Prijs: € 15,00 ( bij een afname van meer dan 10 stuks €12,50 per boek)

Cover


Impressie

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
BestelformulierTip

Tip


Tip


Tip

Tip

Fotografe Ineke Vernimmen
(www.inekevernimmen.nl)De verkoop van het boek Sống! Kinderen in Vietnam, leven met toekomstperspectief, is een fondsenwervende activiteit van Care4theKids. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het doel waar Care4theKids voor staat; Een betere toekomst voor kansarme kinderen!


Persbericht
(juni 2013)

Terug naar de inhoud